Aangekomen - Reisverslag uit El Gouna, Egypte van Tibo Goderis - WaarBenJij.nu Aangekomen - Reisverslag uit El Gouna, Egypte van Tibo Goderis - WaarBenJij.nu

Aangekomen

Blijf op de hoogte en volg Tibo

18 September 2007 | Egypte, El Gouna

Zo, mijn eerste 2 dagen El gouna zitten erop. Toch heb ik al heel wat beleefd! Beschaving is hier niet zoals in België hoor :-D, volgens mij hebben de taxichauffeurs zelfs geen rijbewijs.

De trip is allesins al goed begonnen. Eerste 2 dagen volle bak wind en 35 graden in de schaduw, brrr. Vandaag ietwat pech gehad door op het rif te crashen maarja, that's life!
Heb hier ook al heel wat toffe gasten leren kennen die me goed geïntroduceerd hebben in het leven hier.
Volgende update over een paar dagen met hopelijk wat foto's.

• 18 September 2007 - 17:34

Wesley:

Tibo Marten een gast die bij ons IKO gedaan heeft 2 weken geleden zit bij red sea zone, is een NLer; moet je eens bij afspreken, super gast!

• 27 September 2007 - 16:09

Roel:

Ah je bent aan het les geven lees ik.

• 27 September 2007 - 18:10

Ian:

en bluven goan e tibo!!

• 29 September 2007 - 09:24

Kjell:

nog veel plezier;)
    btw: nieuwe heroes, stargate atlantis en prisonbreak!!!

• 29 September 2007 - 13:09

Charles En Renata:

DAG Tibo,
    Tof zeg ,een beetje nieuws van je te hebben,zo te zien ,is alles O.K,doe zo verder,tot later,we denken aan je...kussen van ons allen

• 02 Oktober 2007 - 16:29

Tante Liliane:

Dag Tibo,
    Tof dat je het zo goed stelt daar. We zullen nu en dan eens een mailtje sturen zodat je op de hoogte blijft van de Oostendse nieuwtjes. Morgen zal ik eens moetje laten mailen, ze zal blij zijn dat ze iets van je hoort.
    Wees voorzichtig bij al wat je doet en amuseer je vooral. xxxxx tante Liliane