Fotosessie met zonsondergang - Reisverslag uit El Gouna, Egypte van Tibo Goderis - WaarBenJij.nu Fotosessie met zonsondergang - Reisverslag uit El Gouna, Egypte van Tibo Goderis - WaarBenJij.nu

Fotosessie met zonsondergang

Blijf op de hoogte en volg Tibo

11 Oktober 2007 | Egypte, El Gouna

De wind is gisteren maar laat komen opzetten. Dan maar vlug een kite opgepompt en gaan surfen tot het donker en tijd was om naar huis te gaan.

• 11 Oktober 2007 - 16:25

Ian:

vaar je nu heel de tijd met die naishes?
    good luck there en 't ziet er nog altijd zo goed uit!! train hard my friend!

• 11 Oktober 2007 - 17:18

Kjell:

netjes tibo!
    kwist nie daje nu met naish vaarde:o
    nog veel plezier e ;)

• 11 Oktober 2007 - 18:04

Papa:

Hoi Tibo, Erg leuke toffe foto's. Krijg al goesting om les te nemen bij jou. Binnenkort hopelijk. Wanneer schrijf je je in voor het WK ???? Geniet van ieder moment, wees zoals je bent, wij missen je hier wel een beetje, maar dat went.

• 12 Oktober 2007 - 13:05

Marraine En Opa:

Hoi Titi je weet al vanwaar de wind waait hè, t ’is er eindelijk eens van gekomen om van ons “marrraine en opa” wat te laten horen.
    Van dat “wennen” zoals je papa zegt is bij ons zeker niets te merken. We zouden je heel graag weer tussen ons midden zien. Maar ja jij denkt daar waarschijnlijk anders over, of het zou eens kunnen zijn dat je oude opa het in zijn hoofd krijgt om eens tot daar te komen zo eens op en af je weet wel hè.
    Draag verder goed zorg voor jezelf en blijf vooral jezelf zoals toen je heel klein was en op mijn arm naar “het ventje” zat te kijken die je zo bewonderde zoals wij je nu bewonderen.
    Groetjes en een dikke zoen van marraine en opa

• 05 November 2007 - 18:33

Steven Colruyt:

je ziet dat dit helemaal je ding is!!!
    geniet ervan and good luck ... kjell boft alleszinds dat je dit kunt en durft te doen,greetz