On request... - Reisverslag uit El Gouna, Egypte van Tibo Goderis - WaarBenJij.nu On request... - Reisverslag uit El Gouna, Egypte van Tibo Goderis - WaarBenJij.nu

On request...

Blijf op de hoogte en volg Tibo

25 November 2007 | Egypte, El Gouna

Op aanvraag van Robocop ;).
Gisteren zijn we om 9 uur vertrokken naar Tawila. Tawila is een eiland waar de wind aflandig blaast. Het zou een supersessie moeten worden.
Echter daar aangekomen viel de wind helemaal weg. Ik heb toch wat tijd kunnen maken om er een impressie beeld van te maken.

• 25 November 2007 - 18:18

Steffie:

wauw! wanneer kan ik komen? ;)

• 25 November 2007 - 21:49

S.s.s.s.:

Tibo , probeer bij enkele sprongen enkele foto's te laten nemen zonder teveel in te zoomen .Er moet telkens water en lucht erbij zijn .
    Als je terugkomt (als) zal ik ze aaneenlassen (sequence)
    grtz
    CU@C

• 26 November 2007 - 16:26

Robcop:

Tof dat je nog eens iets laat weten. Ziet er wel een super spot uit. Hier weeral eens koud maar wel voldoende wind :)

Ps: waarom heb je niet geantwoord op mijn tweede vraag ?!
    Schrik dat de familie iets verneemt en je enkel kamelen aanrekent ;)

• 26 November 2007 - 17:15

Kjell:

owla wa hoor ik daar ?:p
    eje ne rijke egyptische dochter van 1 of andere sheijk and de haak geslaan?:D
    twerd tijd:p

• 27 November 2007 - 10:29

Tante Liliane:

Dag Tibo,
    Nog enkele dagjes respijt en de kamercontrole komt eraan. Hou de trekker en den dweil in de aanslag, je weet maar nooit! Tof dat je het nog steeds volhoudt ginderachter. Als je er nog bent in de paasvakantie zouden we wel eens overwegen om je met een bezoekje te vereren. allez tot nog eens een keer hé!
    dada