Winterpak
Blijf op de hoogte en volg Tibo
12 December 2007 | Egypte, El Gouna
Hey iedereen
De laatste week is het water in de lagoon sterk afgekoeld. Het water is nu 16 graden en dus tijd voor een winterpak. Alles loopt wel een beetje stroever nu maar daar oefenen we wel op.
Ondertussen in Glenn aangekomen. Glenn heeft samen met mij de IKO cursus gedaan in Knokke. Glenn heeft wat tijd gemaakt om enkele foto's te maken, later komen er nog meer.
15 December 2007 - 16:36
Roel:
Volgens mij ben je al wat te hard verwend. 16 graden water, daar kunnen wij hier op de moment alleen maar van dromen. :-/ Als je rond nieuwjaar een bezoekje brengt aan het koude Belgie, ga je maar eens kiten en dat noem ik pas sterk afgekoeld! ;-)